AlumniWWE

The Undertaker, are nevoie de mai multe intervenții chirurgicale

The Undertaker, a avut o carieră lungă și de succes în Pro Wrestling, dar asta l-a costat din punct de vedere fizic. Taker, a lucrat ultima dată pentru WWE la WrestleMania 36, învingându-l pe AJ Styles într-un meci cinematografic de tipul Boneyard. În timpul documenatrului ”Last Ride”, au fost precizate accidentările lui ”Dead Man”, precum și o retrospectivă a carierei sale în ring din ultimii ani.

Legenda WWE a fost prezent la emisiunea ”Norm and D Invasion” a The Ticket Sports Radio și, în timpul acesteia, a dezvăluit că are nevoie de mai multe intervenții chirurgicale.

„Ei bine, deci am probleme la ambele șolduri pe care le-am rezolvat parțial. Am nevoie de o operație la genunchiul drept de fapt, mai multe operații pe care trebuie să le suport. Însă, le voi face între timp după perioada de vindecare a celor anterioare.”

WWE a organizat o ”ceremonie de retragere” pentru The Undertaker la Pay-Per-View-ul Survivor Series de anul trecut. De asemenea, Taker, a spus recent că nu va mai lupta niciodată în ring.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !