WWEWWE PPV

The Undertaker a vrut un meci mai lung cu John Cena la WrestleMania 34

The Undertaker i-a făcut o surpriză lui John Cena la WrestleMania 34. Fanii prezenți la respectivul eveniment care a avut loc în New Orleans, nu au știut nicio secundă că Taker va fi acolo. De îndată ce ”The Phenom” și-a făcut apariția, mulțimea a izbucnit, bucurându-se de moment.

Pe parcursul podcast-ului Victory Over Injury, The Undertaker a recunoscut că își dorea ca meciul său împotriva lui Cena la Mania 34 să fie mai lung. S-a antrenat din greu pentru a reveni în ring iar meciul respectiv a fost încheiat doar după câteva manevre.

„Am lucrat cu Cena, aproximativ 4 sau 5 minute. Îmi spuneam: „Este cumva o glumă?!”. M-am antrenat mai intens decât am făcut-o vreodată…mă antrenez din greu pentru a mă pregăti de Mania. Aveam un plus, trebuia să-mi răscumpăr greșelile făcute în ultima perioadă. Dacă făceam asta, uitam prestația mea nefavorabilă de la WrestleMania 33. Dar totul s-a încheiat în 4 minute. Așa a considerat Vince că trebuie să se întâmple”.

Meciul dintre cei doi nu a avut nicio stipulație, dar așa a trebuit să fie. De asemenea, a pus capăt unui storyline grozav, Cena fiind prezent la Mania doar în postura unui fan și, în cele din urmă, învins de Taker în cel mai scurt timp.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !