Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

The Undertaker, a fost prezent la festivalul din Arabia Saudită înainte de WWE Crown Jewel 2021

Legenda WWE, The Undertaker, se află în Arabia Saudită. Ieri, Rapper-ul Pitbull a susținut un concert sold-out la The Boulevard din Riyadh pentru a deschide oficial Festivalul din acest an al orașului. Taker, a apărut pe șcenă la începutul evenimentului pentru a-l introduce pe celebrul rapper.

WWE nu a anunțat apariția lui ”Deadman” la Pay-Per-View-ul Crown Jewel de astăzi, care se va desfășura la Mohammed Abdu Arena din Riyadh, nu departe de locul unde a avut loc concertul lui Pitbull.

Evenimentele WWE în Arabia Saudită au un roster important, iar Taker a lucrat până acum la 4 din cele 5 show-uri. El l-a învins pe Rusev într-un meci de tipul Casket la Greatest Royal Rumble, a făcut echipă cu Kane și au fost învinși de DX la Crown Jewel 2018, a câștigat un meci împotriva lui Bill Goldberg la Super ShowDown în 2019 și apoi a obținut victoria într-un meci de tipul Gauntlet pentru Trofeul Tuwaiq Mountain la Super ShowDown 2020, învingându-l pe AJ Styles într-un mod oarecum controversat.

Taker, a fost în Arabia Saudită pentru evenimentul Crown Jewel 2019, dar nu s-a luptat. În schimb, a reprezentat WWE la deschiderea Grand Prade Season în Riyadh atunci. Este posibil ca această apariție la concertul lui Pitbull să fie similară cu cea pe care a avut-o înainte de Crown Jewel 2019.

”The Phenom”, nu a mai fost văzut în ring-ul WWE de la Pay-Per-View-ul Survivor Series 2020, unde a avut segmentul ”Final Farewell”. Ultimul său meci a fost unul cinematografic de tipul Boneyard împotriva lui AJ Styles la WrestleMania 36 în aprilie 2020.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages