Sustineti InRing.Ro
WWE

The Undertaker a făcut prima apariție publică după anunțul retragerii

Se pare că The Undertaker este fericit pentru cum va continua următoarea etapă a vieții sale. Taker a fost văzut sâmbătă la jocul de softball USSSA Pride, la mai puțin de o săptămână după ce a vorbit despre lumea wrestling-ului, în capitolul final al documentarului său difuzat pe WWE Network.

The „Pheonom” și-a anunțat retragerea după ce a spus că „niciodată nu va spune niciodată” în legătură cu o eventuală revenire dacă Vince McMahon îl sună. Pare că s-a retras, dar afirmația lui i-a făcut pe fani să se întrebe dacă într-adevăr așa este.

La SmackDown-ul de săptămâna trecută, announcer-ul a spus că meciul lui Taker la WrestleMania 36 a fost ultimul pentru el, astfel încât aceasta este confirmarea companiei că „DeadMan” s-a retras precum un superstar activ. Vom vedea dacă într-adevăr așa stau lucrurile la WrestleMania 37, care va avea loc în Los Angeles.

Mai jos aveți un clip cu The Undertaker și soția sa Michaelle McCool, oferit de reporterul Jon Alba, de la Spectrum News.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages