WWEWWE PPVWWE RAW

The Undertaker a debutat cu un nou look la RAW

The Undertaker a fost prezent la RAW-ul din această săptămână pentru a semna contractul meciului împotriva lui AJ Styles de la WrestleMania 36. „The Phenom” nu a ținut un promo propriu-zis pentru că voia să pună mâna cât mai repede pe Styles.

AJ l-a înfuriat pe Taker atunci când a adus-o în discuție pe Michelle McCool (soția lui The Undertaker). „Dead Man” și-a schimbat look-ul de multe ori de-alungul timpului. Se pare că lucrurile atât de personale arată o nouă latură a gimmick-ului lui Mark Calaway.

The Undertaker a venit în ring la WWE Performance Center și a vandalizat masa pe care trebuia să se semneze contractul. AJ Styles a apărut apoi pe ecran, afându-se în backstage și a semnat contractul.

Apoi, Karl Anderson și Luke Gallows au primit contractul pentru al înmâna lui Taker. În acel moment lucrurile nu au mers deloc bine pentru ei.

Referitor la look-ul lui The Undertaker, acesta avea o pereche nouă de pantaloni și era fără maiou. Pe cap, Taker purta un fes dar a fost dat jos pe parcursul altercației cu The OC. Părul lui Taker era împletit.

Se pare că de această dată am asistat la „o nouă latură” a lui The Undertaker.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !