Sustineti InRing.Ro
WWE

The Rock împărtășește fiecare accidentare suferită în cariera sa de Pro Wrestling

The Rock este unul dintre cele mai mari superstaruri din istoria WWE, dar și din istoria business-ului. Fostul campion WWE a postat o fotografie pe Instagram în descrierea căreia a menționat fiecare accidentare suferită de-a lungul carierei sale în ring. De asemenea, a împărtășit diferitele intervenții chirurgicale la care a fost supus. El a spus următoarele:

„Chiar dacă arăt ca un bivol beat rănit, așezat cu fața în jos, nu pot spune cât de recunoscător sunt pentru aceste momente de vindecare/recuperare/liniște. Toată durerea mea a constat în: 4 operații la genunchi, Cvadricep rupt pe bazin, Adductor rupt pe bazin, Operație de hernie triplă, Tendonul lui Ahile rupt, Reconstrucția completă a urmărului, 3 hernii de disc pe coloană, 2 rupturi de disc lombare. Amintiți-vă zilnic că avem un singur corp și trebuie să ne ocupăm de el…”.

Marți seară, a fost difuzat al doilea episod din „Young Rock” pe NBC. Premiera emisiunii a fost uluitoare fiind urmărită de peste 5 milioane de telespectatori, în timp ce al doilea episod a înregistrat o scădere așteptată, fiind urmărit de puțin peste 3 milioane de telespectatori.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages