Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

The Rock, îi mulțumește lui Vince McMahon cu ocazia a 25 de ani de la debutul său în WWE

The Rock, a avut primul lui meci pentru WWE la Pay-Per-View-ul Survivor Series acum 25 de ani în Madison Square Garden. La acea vreme, nimeni nu ar fi putut ghici că tânărul inocent va deveni într-o bună zi o legendă. El s-a axat chiar și pe Hollywood, unde a devenit un star mainstream.

Totul a început datorită deciziei lui Vince McMahon de-al aduce pe The Rock în Pro Wrestling. ”The Great One”, a marcat acest lucru printr-o postare pe Instagram, în care le-a mulțumit fanilor, celorlalte superstaruri, orașului New York și lui Vince McMahon pentru sprijinul acordat de-a lungul anilor.

Recent, Roman Reigns, a spus în emisiune ”The Tonight Show” cu Jimmy Fallon că este dispus să lupte împotriva lui The Rock, deși nu crede că acest lucru se va întâmpla prea curând. Oricum, fanii știu că în Pro Wrestling orice este inevitabil. Când meciul dintre cei doi va avea loc vom asista la un moment cu adevărat memorabil. Până atunci, Universul WWE îl mai vede din când în când revenid pe The Rock în ring.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages