Sustineti InRing.Ro
WWE

The Rock, dorește un alt meci în WWE

The Rock, nu a mai lucrat într-un meci pentru WWE de câțiva ani, dar asta nu înseamnă că se opune să intre în ring încă odată. El l-a învins pe John Cena la WrestleMania 28 în Miami, Florida, apoi anul următor la WrestleMania 29, a fost învins de Cena pentru titlul WWE în New Jersey. De asemenea, The Rock, a avut un squash cu Erick Rowan la WrestleMania 32.

În timpul unui interviu pentru ComickBook, The Rock, a fost întrebat despre câștigarea unui alt titlu din compania lui Vince McMahon. Iată ce a spus Rock:

„Nu știu dacă mai are sens să am un alt titlu, având în vedere că sunt Campionul Poprului, dar nu se știe niciodată. Cred că ar fi posibil, s-ar putea să mai lucrez într-un alt meci. Ar trebui ca acest lucru să aibă sens.”

The Rock, a discutat și despre legătura pe care o are cu Roman Reigns, încurajându-l în continuare să evolueze în Pro Wrestling. Fostul campion WWE a spus că Reigns nu numai că se bucură de oportunitatea pe care i-a dat-o compania, dar schimbă și jocul, ceea ce este și mai impresionant.

„Sunt foarte, foarte mândru de el. Îmi place tot ce face Roman Reigns. Îmi place și The Usos. Îmi place ce fac ei împreună, aștept să-i văd mai departe.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages