Sustineti InRing.Ro
WWE

The Rock, colaborează cu Amazon pentru un nou film de Crăciun

Dwayne ”The Rock” Johnson, are un nou proiect pregătit la Hollywood, colaborând din nou cu regizorul său ”Jumanji”, Jake Kasdan. The Hollywood Reporter relatează că, cei doi colaborează pentru un film tematic de Crăciun în parteneriat cu Amazon Studios, acesta fiind intitulat ”Red One”.

Deși nu a fost confirmat, fostul campion WWE, va interpreta rolul lui Moș Crăciun. Ceea ce știm este că Kasdan va lucra alături de The Rock, Seven Bucks Productions și writer-ul Chris Morgan.

Amazon, a primit acest proiect în luna iunie și speră să fie de bun augur. Filmările sunt programate să înceapă anul viitor, iar lansarea filmului să fie în perioada sărbătorilor de iarnă.

Povestea filmului este descrisă ca fiind ”o comedie cu acțiune și aventură văzută într-un univers cu totul nou în perioada sărbătorilor”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages