Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

The Revival a refuzat o ofertă impresionantă de bani din partea WWE

Chiar dacă cei din WWE nu sunt de acord cu rezilierea contractelor în acest moment, se pare că The Revival va părăsi compania la scurt timp după WrestleMania 36.

Conform lui Bryan Alvarez de la Wrestling Observer Live, Scott Dawson și Dash Wilder au cerut rezilierea contractelor lor pentru a doua oară săptămâna trecută. Dawson și Wilder au avut un meci la SmackDown-ul de vineri, așa că este clar că cei din WWE nu le-au acceptat cererea lor.

WWE le-a oferit o sumă impresionantă de bani în încercarea de a-i determina să rămână în companie și, după cum a relatat Cassidy Haynes de la BodySlam.net, aceștia au refuzat oferta recentă care a fost mai mare decât oferta de 700.000$ acordată lui Luke Gallows și Karl Anderson înainte ca ei să semneze noile acorduri acum câteva luni.

Haynes spune că au fost făcute „destul de puține” oferte în ultimul an, iar Dawson și Wilder sunt „pe punctul de plecare”.

Contractul lui Scott Dawson va expira în luna aprilie, iar Dash Wilder va trebui să aștepte până în iunie pentru a semna cu oricare altă industrie, deoarece WWE a adăugat timp suplimentar acordului său din cauza perioadei în care a lipsit datorită accidentărilor.

În acest moment, se pare că fanii îi vor vedea pe cei din The Revival luptând pentru o altă companie în câteva luni. Toate indiciile spun că Dawson și Wilder se vor duce în AEW, deoarece au prieteni acolo și dispun de același avocat pe care îl folosește Cody Rhodes.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages