Sustineti InRing.Ro
EditorialeWWEWWE RAW

The Miz și scurtul său title-run…

Cu siguranță majoritatea fanilor se bucură că The Miz a câștigat titlul WWE în urma cash-in-ului făcut cu succes la Pay-Per-View-ul Elimination Chamber din acest an. În sfârșit, după mult timp Vince McMahon a „făcut ce trebuie”. Întrebarea este: „Oare cât timp va ține această „minune”?”…

În acest editorial îmi voi exprima părerea cu părere la ceea ce s-a întâmplat pe baza acestui subiect.

Sincer, la ultimul RAW înainte de Elimination Chamber mi-am dat seama că se va ajunge aici. Excluderea lui The Miz din meciul pentru titlul WWE pe motiv că deține servieta Money in the Bank era un indiciu clar că urmează cash-in-ul. Cu toate acestea, am rămas puțin șceptic deoarece credeam că The Miz va face cash-in la WrestleMania 37 sau la RAW-ul de după acest eveniment. Acum, înțeleg și mai bine de ce s-a luat această decizie și am să vă spun ipotezele mele cu privire la ceea ce urmează.

Vince McMahon ar fi luat decizia ca storyline-ul cu The Miz și servieta Money in the Bank să se sfârșească acum cu un cash-in de succes având în vedere „peripețiile” prin care a trecut de când are acest contract, iar un eșec ar fi „îngropat” cu totul gimmick-ul lui Miz. Însă, COO-ul WWE ar avea alte planuri iar title run-ul lui The Miz nu ar dura prea mult.

Cred cu tărie acest lucru mai ales după cele întâmplate la finalul Main Event-ului de la Elimination Chamber și informațiilor care au apărut în mediul online cu privire la card-ul pentru WrestleMania 37.

În primul rând, înainte ca The Miz să facă cash-in-ul, Bobby Lashley l-a atacat surprinzător într-un mod brutal pe Drew McIntyre. Ceea ce mă face 100% să cred că Lashley și McIntyre vor începe un feud care va culmina cu un meci pentru titlul WWE la WrestleMania 37.

În al doilea rând, conform ultimelor rapoarte, Bad Bunny ar urma să aibă un meci Tag Team alături de Damian Priest împotriva lui The Miz și John Morrison.

Dacă e să ne luăm după toate astea, The Miz va pierde titlul WWE foarte curând. Drept urmare, vin cu 3 posibile variante care cred că se vor întâmpla acum.

3. The Miz va pierde titlul împotriva lui Drew McIntyre, luna viitoare la Pay-Per-View-ul FastLane. Apoi, scoțianul își va pune titlul în joc împotriva lui Bobby Lashley la WrestleMania 37.

2. The Miz va rămâne campion WWE până la WrestleMania 37, urmând să-și apere titlul într-un meci Triple Threat împotriva lui McIntyre și Lashley.

  1. Bobby Lashley se va înfrunta cu The Miz pentru titlul WWE la FastLane, va câștiga centura apoi, o va apăra împotriva lui Drew McIntyre la WrestleMania.

Rămâne de văzut pe ce variantă vor merge oficialii acum, dar lucrurile sunt interesante. În concluzie, nu ar trebui să rămânem surprinși dacă The Miz ar pierde titlul WWE înainte de WrestleMania.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages