Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

The Miz și Ciampa au format o alianță la RAW-ul de seara trecută

Datorită lui Triple H, Ciampa obișnuia să fie superstarul principal în NXT. Ciampa a realizat tot ce se putea în respectivul brand. Apoi, el a debutat în Main Roster la RAW pe 11 aprilie, ca babyface, dar a devenit heel în săptămânile următoare.

Se pare că, Ciampa a format în cele din urmă o alianță cu The Miz la RAW-ul din această săptămână. Inițial, The Miz s-a confruntat cu AJ Styles la show-ul respectiv. Styles a câștigat meciul după ce l-a executat pe The Miz cu ”Phenomenal Forearm”.

După meci, Ciampa l-a atacat din spate pe AJ. Styles a reușit să riposteze, dar nu a putut să îl lovească cu ”Styles Clash” pe fostul campion NXT din cauza lui The Miz, care l-a executat cu un ”Skull Crushing Finale”.

Ciampa și The Miz au sărbătorit momentul în timp ce AJ Styles era la podea. The Miz i-a întins mâna lui Ciampa iar acesta a strâns-o după o oarecare ezitare. Ciampa indică un parteneriat cu The Miz încă din luna aprilie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages