Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

The Miz nu știe cât va lipsi din ring datorită accidentării actuale

The Miz nu este apt din punct de vedere medical să lupte după ce a suferit o accidentare la Pay-Per-View-ul WrestleMania:Backlash, în timpul unui meci Zombie Lumberjack împotriva lui Damian Priest.

Fostul campion WWE a pierdut acel meci, și s-a ales cu o ruptură de ACL pe parcursul lui. Gravitatea accidentării va arăta cât timp va lipsi The Miz din acțiune. Dacă este o ruptură parțială, The Miz se va vindeca repede sau chiar va continua să lucreze fără a fi operat. Însă, dacă este o ruptură completă, atunci este de așteptat ca The Miz să lipsească aproximativ 7-9 luni.

The Miz a acordat un interviu pentru Sports Illustrated, unde a vorbit despre acest subiect. El s-a amuzat când a citit rapoartele despre accidentarea sa, și a spus că informațiile sunt greșite. Acesta a menționat că nu știe nimic legat de prejudiciu și se simte precum un milion de dolari.

Cu toate acestea, The Miz a recunoscut că va rămâne în afara ring-ului pentru puțin timp.

„Am văzut că voi lipsi 9 luni. Nu intenționez să fac asta. Am fost la TV în cadrul RAW-ului trecut și voi fi acolo în fiecare săptămână. Le transmitem întotdeauna copiilor să nu încerce ceea ce facem noi acasă, deoarece este un sport foarte periculos iar eu sunt o persoană care nu s-a accidentat niciodată în ring-ul WWE de alungul carierei mele. Am avut un meci și m-am accidentat? Da, răspunsul este da, am leziuni. Cât timp voi lipsi? Sincer să fiu, nici măcar nu știu asta. Lucrez doar pe partea de kinetoterapie, pentru a fi din nou 100%, astfel încât să pot oferi publicului exact ceea ce își dorește.”

The Miz a fost prezent la RAW-ul de săptămâna trecută pentru un segment MizTV. Este posibil ca el să apară în continuare la TV în timp ce se recuperează, făcând astfel de segmente. Pe baza afirmațiilor lui The Miz, se pare că nu-i vom duce dorul.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages