Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

The Miz, l-a întrebat pe Dominik Mysterio dacă este fiul lui Eddie Guerrero

The Miz, i-a avut invitați pe Rey și Dominik Misterio în segmentul MizTV la RAW-ul din această săptămână. A fost recapitulat momentul de la show-ul de săptămâna trecută unde The Miz l-a învins pe Dominik după ce ia distras atenția.

În timpul segmentului, lucrurile au luat o întorsătură personală când The Miz a spus că Dominik este mult mai înalt decât tatăl său. The Miz a menționat că se întreabă dacă Dominik este de fapt fiul lui Eddie Guerrero, făcând referire la storyline-ul ”I’m Your Papi” din 2005, care a dus la un meci Ladder între Rey și Eddie în cadrul PPV-ului SummerSlam.

A fost a doua oară pe parcursul segmentului când s-a adus în discuție Eddie. Miz s-a întrebat, de asemenea, de ce oamenilor precum Eddie Guerrero li s-a permis să folosească tactici subtile, moment în care fanii l-au huiduit pe Miz pentru că face același lucru.

Segmentul a dus la un rematch între Miz și Dominik, iar fiul lui Rey Mysterio a câștigat cu puțin ajutor din partea tatălui său. În acest moment, se pare că despărțirea dintre Dominik și Rey a fost sistată. Anul trecut, părea că oficialii se îndreptau către un feud tată-fiu, dar nu au existat indicii despre acest lucru în ultimele săptămâni.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages