Sustineti InRing.Ro
WWEWWE Main EventWWE RAW

The Miz își va pune titlul WWE în joc la RAW-ul de săptămâna viitoare

Episodul RAW-ului din această săptămână a început cu campionul WWE The Miz, care a celebrat marea lui victorie în urma cash-in-ului cu succes pe Drew McIntyre la Pay-Per-View-ul Elimination Chamber de duminica trecută.

Bobby Lashley și MVP au venit în ring, iar Lashley i-a spus lui The Miz că are la dispoziție o oră pentru a-i acorda o șansă la titlu, după ce a fost de acord să-l ajute la Chamber.

După ce au trecut cele 60 de minute de la ultimatul lui Bobby, The Miz a spus că are nevoie de mai mult timp pentru a lua o decizie cu privire la când își va apăra centura împotriva lui Lashley. Apoi, Braun Strowman a venit în ring și a cerut ca el să fie următorul pretendent la titlu. După această afirmație, Shane McMahon și-a făcut apariția, anunțând că Braun și Lashley se vor confrunta în Main Event-ul serii iar dacă Strowman câștigă atunci la episodul de săptămâna viitoare The Miz își va apăra titlul WWE într-un Triple Threat împotriva celor doi.

Bobby Lashley l-a învins clean pe Braun Strowman în Main Event-ul RAW-ului din această săptămână, așa că la episodul viitor se va confrunta cu The Miz pentru centura WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages