WWEWWE PPVWWE RAW

The Miz este accidentat, posibil va lipsi mai multe luni

The Miz a pierdut un meci de tipul Lumberjack împotriva lui Damian Priest la Pay-Per-View-ul WrestleMania:Backlash. Meciul respectiv a inclus, de asemenea, multe persoane care au jucat rolul unor zombi. Din nefericire, The Miz a suferit o accidentare legită în timpul confruntării. Bineînțeles că The Miz nu a fost „devorat” cu adevărat de zombi, dar oficialii ar putea folosi acest amănunt pentru a-l ține departe de acțiune.

În timpul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a discutat despre prejudiciul suferit de The Miz la WrestleMania:Backlash. Nu se cunoaște gravitatea acestuia, dar The Miz ar putea sta departe de ring pentru o lungă perioadă de timp.

„Tot ce știu este că The Miz are ruptură de ACL, dar nu cunosc gravitatea situației. Am auzit că ar putea fi o ruptură parțială, deci s-ar putea să nu fie atât de grav. Dacă are o ruptură completă de ACL, asta înseamnă că trebuie supus unei intervenții chirurgicale și, probabil 7-8 sau 9 luni va sta pe bară. La 40 de ani, nu este o accidentare tocmai ușoară. Se va întoarce, sunt sigur de asta, dar va avea mult timp liber. Să sperăm că ruptura este parțială și se va putea recupera mai repede. Accidentarea lui este legită!”.

Nu este plăcut faptul că The Miz a suferit o accidentare, mai ales în timpul unui meci Lumberjack. Rămâne de văzut când va reveni The Miz, însă asta ar putea dura ceva timp.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !