WWE

The Miz dezvăluie sfatul pe care i l-a dat John Cena

Recent, The Miz și Maryse au fost invitați în emisiunea ”In The Kliq”, pentru a vorbi despre meciul lor din trecut împotriva lui Edge și Beth Phoenix, despre viitoarea revenire a lui John Cena și despre întoarcerea lui Cody Rhodes în WWE. Iată ce au răspuns aceștia:

Maryse, despre meciul ei împreună cu The Miz vs. Edge & Beth Phoenix la Royal Rumble 2022:
„Când am revenit, am intrat direct în personaj. Apoi, în prima zi în care m-am întors în WWE, eram cu bagajele după mine. Abia ajunsesem în vestiarul meu și am fost luată deoparte și întrebată dacă vreau să fac parte din storyline-ul cu Beth și Edge. Chiar dacă eram sceptică și am spus: ”Uite, mă întorc ca personaj. Nu mă antrenez full-time. Nu vreau să revin în ring. Am doi copii. Am responsabilități.” Nu aveam de gând să fac asta, dar în secunda în care oficialii m-au întrebat, am devenit entuziasmată. Ei au știut cum să mă ia. Au făcut totul și eu am spus: ”Bine mă voi gândi la asta. Apoi, a doua zi, am confirmat menționând că aveam de gând să fac asta. Atunci aveam ocazia să vedem ce pot Miz & Mrs. Am lăsat lucrurile să decurgă așa cum au venit.”

Deoarece John Cena revine la RAW pe 27 iunie, The Miz a fost întrebat despre momentele memorabile pe le-a avut cu el în ring:
„Au fost momente din care am avut de învățat. John Cena mi-a arătat de ce este nevoie pentru a fi un superstar demn de Main Event. Sunt foarte recunoscător pentru acele momente, deoarece mi-au permis să am încrederea pe care o am astăzi în abilitățile mele.”

Miz a fost întrebat dacă Cena i-a dat vreun sfat de-a lungul anilor:
„Bineînțeles că da. Cena are vaste cunoștințe și este mai mult decât dispus să le împartă cu tine dacă ești dispus să asculți. Întotdeauna m-a învățat diferite lucruri de care aveam nevoie în ring, de exemplu: cum să ascult, cum să percep, ce să fac și când să fac. Aș putea continua lista la nesfârșit. Dar, da, John m-a învățat multe în WWE.”

Părerea lui The Miz despre întoarcerea lui Cody Rhodes în WWE:
„A fost un lucru fabulos atât pentru WWE, cât și pentru el, de când s-a întors, fanii sunt în extaz. Cred că tuturor fanilor le-a plăcut prestația lui de la Hell in a Cell, mai ales că a lucrat cu pectoralul rupt. A fost impresionant. A arătat cu adevărat cine este el ca superstar și ca persoană. Știe de ce este nevoie pentru a fi în Main Event. Să sperăm că recuperarea sa va decurge foarte bine și că va reveni cât ai zice pește, fiind în prim-planul companiei.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !