Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

The Miz a făcut cash-in la WWE Elimination Chamber 2021

Pay-Per-View-ul WWE Elimination Chamber din acest an le-a oferit acțiune deplină fanilor, iar Main Event-ul a fost unul intens pentru Drew McIntyre. Scoțianul a avut parte de surprize când totul părea că s-a terminat.

McIntyre a câștigat meciul Elimination Chamber, păstrându-și titlul WWE. Cu toate acestea, sărbătorirea victorie sale nu a durat mult.

Bobby Lashley l-a atacat surprinzător într-un mod brutal pe Drew. Lashley l-a distrus pe McIntyre în afara ring-ului, apoi a început melodia de intrare a lui The Miz.

Mr. Money in the Bank a venit repede în ring pentru a face cash-in. The Miz a executat un DDT pe Drew McIntyre, dar nu a fost de ajuns pentru că scoțianul a ieșit din pin. Apoi, The Miz a recurs la manevra sa de final, „Skull Crushing Finale” și în cele din urmă a reușit să câștige titlul WWE. Prin urmare, The Miz a încasat cu succes servieta Money in the Bank.

Evenimentul WWE Elimination Chamber 2021 s-a sfârșit cu The Miz sărbătorind noul title run. Acum, drumul lui Drew McIntyre către WrestleMania 37 a devenit mult mai anevoios.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages