WWEWWE PPV

The Miz a câștigat servieta Money in the Bank; Tucker a făcut heel turn

Otis a fost nevoit să-și pună servieta Money in the Bank în joc la Pay-Per-View-ul WWE Hell in a Cell din acest an. Meciul a fost unul important pentru Otis, având în vedere că s-a înfruntat cu The Miz.

Oficialii i-au oferit lui Otis o nouă melodie de intrare. Melodia Heavy Machinery a fost înlocuită de o piesă country care se potrivește cu actualul gimmick a lui Otis.

The Miz era foarte hotărât să devină noul Mr. Money in the Bank. L-a executat pe Otis cu un „Big Boot” dar nu a fost de ajuns pentru a câștiga meciul. John Morrison a încercat să-l lovească pe Otis cu servieta, iar arbitrul Jessika Carr i-a interzis accesul lângă ring.

Dintr-o dată, Tucker l-a lovit pe Otis cu servieta iar The Miz a obținut victoria. Miz este acum noul deținător al servietei Money in the Bank, iar Tucker a făcut heel turn. După terminarea meciului, Tucker se uita cum The Miz sărbătorește victoria, iar Otis a rămas în ring întrebându-se ce s-a întâmplat.

Tucker a spus că s-a întors împotriva lui Otis pentru că el făcea toată treaba, dar nimeni nu l-a văzut vreodată. Otis nu poate da randament fără Tucker, care i-a tinut spatele prea mult timp.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !