Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

The Hurt Business, s-a reunit la RAW-ul din această săptămână

Episodul RAW-ului din această săptămână a început cu rematch-ul pentru titlul WWE între Big E vs. Bobby Lashley. Respectivul meci a fost anunțat în timpul Pay-Per-View-ului Extreme Rules, duminica trecută.

La sfârșitul meciului, Cedric Alexander și Shelton Benjamin au venit către ring, purtând tricourile The Hurt Business. A existat un brawl între membrii Hurt Business și The New Day, care a forțat arbitrul să încheie meciul prin descalificare. Săptămâna trecută, MVP a indicat pe social media o posibilă reunire a îndrăgitului stable.

Drept urmare, Adam Pearce, a anunțat că Big E și Lashley se vor confrunta din nou în Main Event-ul serii într-un meci de tipul Steel Cage, astfel încât să nu mai existe interferențe. În cele din urmă, Big E, și-a păstrat centura WWE, după ce l-a executat pe Bobby cu ”Big Ending” de pe corzile ring-ului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages