Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

”The Fiend” Bray Wyatt a revenit la WWE FastLane 2021

După cum bine știm, ultimul Pay-Per-View al WWE înainte de WrestleMania 37, FastLane a avut loc seara trecută. Orice se poate întâmpla în „Road to WrestleMania”, pot exista chiar și reveniri surprinzătoare.

Alexa Bliss și Randy Orton trebuiau să se confrunte la FastLane. Meciul celor doi a început, dar Orton a tot fugit de pe Bliss în jurul ring-ului.

La un moment dat, când Alexa se afla pe corzile ring-ului iar Randy o privea nedumerit, o mână a străpuns materialul ring-ului iar ”The Fiend” Bray Wyatt și-a făcut apariția. Ultima dată când l-am văzut pe ”The Fiend” Bray Wyatt la WWE TV, a fost în cadrul Pay-Per-View-ului TLC de anul trecut, atunci când Orton l-a „ars de viu”. Odată cu revenirea în acțiune, Wyatt are și un nou look.

”The Fiend” l-a executat pe Randy Orton cu „Sister Abigail” și a ajutat-o pe Alexa Bliss să obțină victoria. După meci, Bliss și Bray Wyatt au acaparat „Vipera” care era întinsă în mijlocul ring-ului.

Se pare că Randy Orton și ”The Fiend” Bray Wyatt se vor înfrunta din nou la WrestleMania.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages