Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

The Bloodline va apărea la RAW-ul de mâine seară

WWE a anunțat că The Bloodline (Campionii Tag Team din SmackDown The Usos și Campionul WWE & Universal Roman Reigns) vor apărea la episodul RAW-ului de mâine seară.

Aceasta va fi ultima ediție a show-ului roșu înainte de Pay-Per-View-ul WrestleMania:Backlash. Nu au fost anunțate alte meciuri sau segmente pentru respectivul show. Singurul meci Dark (netelevizat) promovat este The New Day vs. Sheamus & Ridge Holland.

Anterior, oficialii au confirmat că la WrestleMania:Backlash va avea loc un meci de unificare a titlurilor Men’s Tag Team între The Usos vs. RK-Bro.

În ciuda faptului că la SmackDown-ul de vineri a fost semnat contractul pentru oficializarea acestui meci, compania l-a modificat. Reigns și Drew McIntyre au avut o altercație fizică. Drept urmare, Roman va face echipă cu verii săi împotriva lui Riddle, Randy Orton și Drew.

Probabil că mai multe meciuri pentru WrestleMania:Backlash vor fi anunțate în timpul RAW-ului de mâine, deoarece până acum au fost confirmate doar 6 meciuri, fără a-l include pe cel din Pre-Show.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages