Sustineti InRing.Ro
WWE

The Bloodline ar putea avea un nou membru

Se pare că The Bloodline ar putea adauga încă un membru în familie. Fightful Select raportează că, în această săptămână au existat discuții serioase cu privire la superstarul din NXT Solo Sikoa, care s-a alăturat Main Roster-ului. Sikoa este fratele mai mic al lui Jimmy și Jey Uso.

Fightful menționează că nu există o confirmare referitoare la brand-ul în care va fi Sikoa, dar din moment ce frații săi sunt campioni Tag Team RAW & SmackDown, teoretic, el va fi în ambele brand-uri. În trecut au existat discuții ca Sikoa să treacă peste NXT pentru a merge direct în Main Roster.

De asemenea, la sfârșitul anului 2020 au fost rapoarte conform cărora The Bloodline va aduce alți membri, dar se pare că oficialii nu au adăugat pe nimeni până în acest moment. La un moment dat, s-a indicat adăugarea lui Apollo Crews în acest stable.

Recent, Siko a făcut următoarea declarație pe baza acestui subiect în timpul unui interviu acordat BT Sport:

„Știi, la sfârșitul zilei, omule, este atât de ușor să îmi amintesc că sunt fratele lor, sunt familia lor. Nu vreau să mi se spună fratele lor sau vărul lor, vreau ca oamenii să mă recunoască pe mine. Înainte de a debuta la WWE TV, echipa creativă îmi spunea: ”Te vom pune alături de frații tăi”. Apoi la următoarea ședință era ceva de genul: ”Hai să vedem ce poți face de unul singur”. Simt că acum este momentul meu. Acesta este momentul ca fanii să mă recunoască drept Solo în loc de fratele lui Jimmy și Jey Uso. Înainte, omule, aveam părul negru, chiar semănam cu ei. Acum, nouă luni mai târziu, oamenii știu că sunt Solo, nu frate al The Usos.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages