Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

The Bloodline a dat startul RAW-ului de seara trecută

The Bloodline a dat startul episodului de seara trecută a show-ului Monday Night RAW. Reigns, The Usos și Paul Heyman au realizat hype-ul final pentru Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din această sâmbătă, însă au fost întrerupți de Theory.

”Tribal Cheif” i-a spus lui Theory că ”tăticul” său, Vince McMahon, nu mai este aici pentru a-l salva, ceea ce i-a făcut pe fani să scandeze ”Who’s your daddy?”. Segmentul s-a încheiat cu Theory lovindu-l pe unul dintre frații Usos în spate cu servieta Money in the Bank, dar nu s-a dat curs altercației pentru că Roman i-a oprit pe verii săi.

Au existat deja schimbări subtile în cadrul show-ului, deoarece acesta a început cu un brawl în desfășurare între The Miz și Logan Paul. De asemenea, sunt schimbări vizibile și în stilul de promovare.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages