Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

The Bella Twins intenționează să revină în WWE

The Bella Twins (Nikki și Brie Bella) sunt programate să fie introduse în clasa WWE Hall of Fame din 2020 luna viitoare. Ceremonia din acest an a WWE Hall of Fame va include atât clasa din 2020, cât și clasa 2021.

De asemenea, se pare că Brie și Nikki intenționează să revină în ring în viitorul apropiat. În timp ce discuta despre HOF în cadrul ediției Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a menționat că cele două plănuiesc să revină în ring, probabil în toamnă, dar încă nu a fost stabilită o dată concretă.

Atât Brie, cât și Nikki au făcut cunoscut faptul că ar dori să se întoarcă în acțiune mai ales pentru că vor să devină campioane Women’s Tag Team.

În noiembrie anul trecut, gemenele Bella au spus că vor să aibă un meci cu Nia Jax și Shayna Baszler, care sunt actualele deținătoare ale titlurilor Women’s Tag Team. Nikki și Brie au devenit mame de băieți în vara anului trecut.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages