Sustineti InRing.Ro
WWE

Tatăl lui John Cena dezvăluie dacă într-adevăr fiul său s-a retras din WWE

John Cena nu a mai fost văzut în WWE, dar totuși reprezintă o mare parte din identitatea companiei. Este greu să ne gândim la faptul că Cena și WWE au întrerupt complet legătura, iar tatăl său crede că nu există riscul ca acest lucru să se întâmple.

În timpul podcast-ului UnSKriped, tatăl lui John Cena a vorbit despre statutul actual al fiului său în WWE. Cert este că, Cena nu va părăsi niciodată compania iar tatăl său crede că va avea întotdeauna un rol în business-ul Pro Wrestling-ului.

„Cred că John Cena va fi întotdeauna legat de WWE sau de Pro Wrestling într-un anumit mod. Manager, Backstage, NXT, orice. Va face întotdeauna parte din business-ul respectiv. Cred că vedeți deja cum văd și eu, se axează pe altceva acum. Asta nu înseamnă că a terminat cu compania lui Vince McMahon. Sper că nimeni nu crede că s-a retras pentru că predicția mea…doar predicția mea, chiar dacă nu am vorbit cu el…este că se va întoarce.”

Lui John Cena îi este mai greu să participe la show-urile WWE datorită programului său încărcat la Holywood. De asemenea, nici pandemia Covid-19 nu favorizează apariția sa. Cena va lipsi de la WrestleMania 37 anul acesta, deoarece se află în Canada filmând spin-off-ul Peacemaker pentru HBO Max, un proiect care nu poate fi amânat săptămâni întregi, chiar dacă John Cena a trecut prin carantină.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages