Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Tatăl lui Ezekiel & Elias a apărut la RAW-ul de seara trecută

WWE a oferit noi detalii despre storyline-ul lui Ezekiel seara trecută la show-ul Monday Night RAW și, dacă cumva ați uitat, storyline-ul lui cu ”fratele geamăn” continuă sau va mai continua la un moment dat în viitor.

S-a dezvăluit că Ezekiel se află în spital după atacul brutal venit din partea lui Kevin Owens la episodul de săptămâna trecută. Compania a arătat o fotografie cu Ezekiel în spital, iar familia sa era în jur. Printre cei din imagine se afla și Elias.

De asemenea, era prezent și ”Ernie Jr.”, tatăl celor doi ”frați”, care a promis că îl va năuci pe Owens dacă va pune mâna pe el. Deci, datorită acestui lucru, se pare că îl vom avea în curând pe Ezekiel și pe tatăl lui în ring-ul WWE, pentru un segment cu K.O.

După acest segment, se pare că, Kevin Owens a trecut peste disputa cu Ezekiel și a decis să întrerupă promo-ul lui Drew McIntyre pentru a declara că intenționează să vină după titlul Undisputed WWE Universal.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages