Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Talking Smack va reveni?

În timp ce WWE a decis să refacă RAW Talk la începutul acestui an, unele persoane au speculat că oficialii ar putea reveni și la Talking Smack, dar până acum nu a fost nimic care să susțină aceste zvonuri.

PWInsider.com a raportat în cursul zilei de marți că „WWE Network ar putea oferi din nou în curând Talking Smack”, iar acest lucru s-ar întâmpla chiar luna asta. Show-ul respectiv a fost anulat în iulie 2017.

De asemenea, s-a menționat faptul că au existat discuții interne despre revenirea Talking Smack încă din ianuarie 2020, însă compania nu a concretizat nimic. Acum, se pare că lucrurile s-au schimbat.

Show-ul, care a fost găzduit în primă fază de Renee Young și apoi de directorul general al SmackDown-ului, Daniel Bryan, a fost lansat în august 2016.

Talking Smack a fost foarte popular în rândul fanilor datorită faptului că show-ul nu era scriptat. Au existat diverse segmente memorabile, inclusiv atunci când Bryan și The Miz au avut un schimb intens de replici, care i-a făcut pe fani să creadă că va exista un meci între cei doi pe viitor. Segment-ul între cei doi a fost într-un moment în care Bryan era absent din ring datorită unei suspendări.

RAW Talk poate fi urmărit atât pe varianta gratuită a site-ului WWE Network cât și pe cea contra-cost.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages