GamesWWE

Take-Two Interactive trimite notificări intense cu privire la drepturile de autor pentru screen-shoturile din WWE2K22

WWE2K22 este unul dintre cele mai așteptate jocuri de Wrestling din ultimul timp. 2K Games, un studio de dezvoltare intern sub banner-ul Take-Two Interactive, a rafinat motorul grafic și modurile de joc în speranța de a oferi o experiență mult mai bună jucătorilor. WWE2K20 a fost considerat de majoritatea jucătorilor un dezastru.

2K a promovat foarte mult lansarea noului joc, care va avea loc pe 11 martie 2022. Un trailer elaborat ne-a dezvăluit câteva imagini. De asemenea, câteva site-uri au primit acordul să ofere preview din joc. Prin urmare, screen-shoturi și alte detalii au fost puse în mediul online de toată lumea. Compania s-ar putea să nu fie 100% mândră de produsul ei, deoarece încearcă să extermine orice ”scurgere de informații” despre joc.

Take-Two a recurs la trimiterea notificărilor tip DMCA oricui distribuie materialul care aparține companiei. Screen-Shoturile cu Karrion Kross și Scarlett au primit raport pe Twitter, fiind afectate multe conturi. A fost pusă la dispoziție o listă completă de raporturi care este masivă. Mulți jucători cunosc situațiile de acest gen. Embargourile asupra materialelor din joc atât de aproape de data lansării nu înseamnă niciodată un lucru bun.

Un exemplu recent este lansarea universală a Cyberpunk 2077 creat de CD Projekt Red. Jocul a avut o promovare masivă, fiind caracterizat că are tot ce un jucător și-ar putea dori. În ziua lansării, jocul s-a dovedit a fi o prostie. A durat peste un an ca acesta să poată fi jucat pe console.

Nu spunem că WWE2K22 va avea soarta lui Cyberpunk 2077. Ar trebui să fie atât de instabil pentru a ajunge în topul problemelor pe care le-a avut WWE2K20, totuși acesta nu este cea mai mare teamă a dezvoltatorilor săi.

2KGames susține că noul joc va îndeplini promisiunea îmbunătățirii. Urmărirea utilizatorilor care distribuie screen-shoturi pe Twitter este o strategie îngrozitoare a dezvoltatorilor. Lipsa recenziilor oficiale a fost o piedică pentru jucători ca să obțină informații.

Mulți fani și-au pierdut conturile de Twitter din cauza rapoartelor DMCA. Totul părea în regulă până când oamenii au început să-și bată joc de modelele ciudate ale superstarurilor, lipsa actualizărilor recente și a preview-urilor jocului. Rămâne de văzut dacă această mișcare a fost făcută pentru a proteja în mod legitim proprietatea intelectuală a Take-Two sau dacă încearcă doar să ascundă un alt joc dezastruos.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !