Hall of FameWWE

Superstarurile WWE nu au voie să vorbească cu Triple H despre business în urma operației sale recente

Se pare că Paul ”Triple H” Levesque, este bine după ce a avut o problemă medicală. WWE a anunțat acum câteva zile că Hunter a fost supus cu succes unei intervenții chirurgicale pe cord la spitalul Yale New Haven di New Haven, CT.

S-a menționat că a fost nevoie de această operație pentru HHH suferise un eveniment cardiac. Acest lucru a survenit de la o problemă genetică cu inima. De asemenea, oficialii au spus că HHH se va recupera complet.

Dave Meltzer, a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că totul este în regulă cu Triple H, acesta fiind într-o formă suficient de bună pentru a putea vorbi la telefon.

Cu toate acestea, superstarurile din companie nu au voie să discute cu HHH despre business Meltzer, spune: „Superstarurilor li s-a transmis că pot să-l sune pe Hunter și să-i transmită gânduri bune, dar le este interzis să discute cu el despre business.”

Acest lucru se datorează faptului că oficialii nu vor să-l streseze pe Triple H cât timp se recuperează. Shawn Michaels, s-ar fi ocupat de primul episod al brand-ului NXT 2.0 marți seară. Încă nu se știe când va reveni Triple H în backstage la show-uri.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !