Sustineti InRing.Ro
GamesWWE

Superstarurile concediate recent afectează DLC-ul pentru WWE2K22

2KGames relansează franciza de jocuri video destinate WWE cu WWE2K22 după un an de pauză care nu a fost deloc ușor. Mike Straw de la Sports Gamers Online raportează că, deoarece compania lui Vince McMahon a concediat mai multe superstaruri în ultimele luni datorită reducerilor bugetare, planurile pentru DLC-ul jocului WWE2K22 au fost afectate.

S-a menționat că cel puțin 4 superstaruri concediate pe 6 august ar trebui să fie în DLC-ul viitorului joc. Fostul campion NXT North American, Bronson Reed, trebuia să fie atracția principală a unuia dintre DLC-uri. Alți wrestleri din NXT, precum Bobby Fish, Jake Atlas și Leon Ruff, au fost, de asemenea, concediați alături de Reed.

În plus, cel puțin 2 DLC-uri au fost anulate în ultimele 4 luni din cauza modificărilor aduse roster-ului. Au existat discuții despre trecerea la un update a roster-ului în locul lansării DLC-ului.

Mai mult, jocul WWE2K22 va avea GM Mode, care revine după 15 ani. 2KGames a remarcat faptul că mai multe informații despre joc vor începe să apară în ianuarie înainte de data lansării acestuia 2 luni mai târziu.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages