Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Superstarul WWE Gable Steveson vrea să revină în Wrestling-ul Amator

S-ar putea ca Gable Steveson să nu fi terminat cu wrestling-ul amator. Conform TwinCities Pioneer Pass, deși Steveson a declarat că sezonul trecut și-a încheiat cariera în wrestling-ul amator, el mai are un an de eligibitate NCAA și analizează posibilitatea de a reveni pentru sezonul 2022-2023 al lui Gophers.

Anterorul lui Gophers, Brandon Eggum, a declarat: „Știu că i-ar plăcea să lupte și cât de mult îi place să concureze. Ar trebui să discute despre asta cu WWE și Vince McMahon.”

Eggum a menționat că detaliile trebuie să fie puse la punct. Încă nu se știe cum se vor desfășura lucrurile cu WWE. Gable are un contract pe mai mulți ani cu WWE, iar oficialii speră ca el să devină un superstar de top undeva la nivelul lui Kurt Angle și Brock Lesnar.

Steveson a avut parte de un moment important anul trecut la SummerSlam și a fost prezentat oficial de către Stephanie McMahon în cadrul WrestleMania 38 din Dallas. S-a zvonit că el va debuta în roster-ul RAW-ului după Mania, dar nu a fost așa.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages