Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Superstarul WWE, Gable Steveson se retrage din Wrestling-ul amator după ce a câștigat al doilea titlu consecutiv NCAA

Gable Steveson va trece de la Wrestling-ul amator la cel profesionist în câteva luni, după ce a câștigat al doilea titlu consecutiv NCAA sâmbătă seara, când l-a învins pe Cohlton Schultz din Arizona State cu 6-2.

Steveson și-a lăsat încălțările pe saltea pentru a indica sfârșitul carierei sale de amator după ce a câștigat titlul Heavyweight. Pe lângă această realizare, Gable este olimpic medalitat cu aur în stil liber și are 3 titluri Big Ten.

”S-a terminat”, a spus Steveson pentru ESPN. ”Știam ce vreau să fac. Aveam de gând să obțin medalia olimpică de aur, să câștig din nou turneul național. Este pur și simplu ciudat. Nu știu cum să descriu sentimentul.”

Gable Steveson a devenit primul atlet exclusiv NIL din istoria WWE când a semnat contractul în septembrie anul trecut, după ce s-a întânlit cu președintele companiei, Vince McMahon cu o lună înainte.

Contractul îi permite lui Steveson să rămână la școală în timp ce se antrenează și lucrează part-time drept luptător profesionist. WWE a făcut un centru de antrenament cât mai aproape de Gable pentru ca el să se antreneze. Cariera lui va începe după ce va absolvi liceul în luna mai. Deși Steveson încă nu a avut o apariție în fața publicului live, a fost trecut în roster-ul RAW-ului pe parcursul Draft-ului de anul trecut.

Fratele lui Gable, Bobby, a semnat și el cu WWE, antrenându-se deja la Performance Center sub numele de Damon Kemp.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages