WWEWWE RAW

Superstar WWE, ”profesorul” lui Veer Mahaan

Timp de mai multe luni, WWE a anunțat debutul lui Veer Mahaan în Monday Night RAW iar la un moment dat totul a fost luat în glumă după ce s-a difuzat aceeași vignetă de atâtea ori.

Într-un final, inevitabilul s-a produs iar Mahaan și-a făcut apariția iar de atunci oficialii l-au făcut un heel puternic care și-a distrus adevrsarii, inclusiv pe Rey și Dominik Mysterio.

Pe 18 iunie 2022, la house show-ul companiei în Rapid City, Dakota de Sud, Veer a obținut o victorie împotriva lui Robert Roode. Se pare că acest lucru s-a întâmplat pentru că WWE l-a ales în mod special pe Roode să lucreze cu el pentru a-l ”învăța” anumite chestii.

Dave Meltzer a relatat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că oficialii îl văd pe Roode drept cineva care poate fi un bun profesor pentru Veer Mahaan. Meltzer a precizat:

„Cei din WWE fac acest meci la toate house show-urile, deși amândoi sunt heel, practic în ideea ca Roode să poată fi un bun profesor pentru Mahaan.”

În urmă cu câteva săptămâni, s-a raportat că WWE l-a asociat pe Robert Roode cu Omos pentru un motiv similar, așa că evident, oficialii au o părere bună despre Roode fiind un superstar veteran. După ce au lipsit de la TV din aprilie, Roode și Dolph Ziggler au revenit recent pentru a-i confrunta pe Omos și MVP, dar iată că au dispărut din nou.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !