Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

Superstar WWE pare să confirme că s-a retras din ring

Kane (Glenn Jacobs), a făcut totul cât timp a lucrat în WWE, de la feud-uri legendare, la mai multe titluri deținute. Compania respectivă l-a ajutat în cele din urmă să devină primar al comitatului Knox, Tennessee.

Deoarece s-a axat în principal pe cariera sa politică, Kane a avut mai puține apariții la WWE TV în ultimii ani, ultima dată participând în meciul masculin Royal Rumble 2021, iar ultimul său meci propriu-zis a avut loc în Arabia Saudită, la Pay-Per-View-ul Crown Jewel din 2018, unde a făcut echipă cu The Undertaker împotriva D-Generation X (Triple H & Shawn Michaels).

În timpul unei apariții la emisiunea ”The Right View” cu Lana Trump, Kane, în vârstă de 55 ani, a declarat că nu are nimic împotrivă să mai lucreze într-un meci, indicând totodată că și-a încheiat cariera full-time în ring.

„Sunt superstar WWE, dar nu mai lucrez atât de des. Nu vreau să intru în ring și să fiu pus la pământ, pentru că nu știu dacă m-aș putea ridica la această vârstă. Dar da, mai am apariții ocazional.”

De asemenea, ”The Big Red Monster” a menționat apariția sa la SummerSlam, unde a anunțat numărul fanilor prezenți la evenimentul de pe Nissan Stadium din Nashville.

Kane a fost inclus în WWE Hall of Fame anul trecut, asigurându-și recent și al doilea mandat de primar.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages