Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Superstar WWE indică un meci cu Brock Lesnar

După cum știm, Brock Lesnar, va lipsi de la WWE TV câteva luni, după ce a fost ”suspendat pe termen nelimitat” datorită acțiunilor sale nepotrivite la SmackDown-ul de săptămâna trecută.

Pentru a opri atacul asupra lui Roman Reigns, Adam Perce, a chemat mai mulți wrestleri ca să-l calmeze pe Lesnar. Cesaro, a fost unul dintre ei și acum face aluzie la un potențial meci cu fostul campion WWE.

Cesaro, a postat pe Twitter o fotografie cu el și ”The Beast”, care are următoarea descriere: „Hey, tipule mare, soarele începe să nu mai bată…”

Evident, postarea lui Cesaro a dus la speculații că el ar fi următorul oponent al lui Brock când va reveni la WWE TV. Lesnar, este promovat pentru Pay-Per-View-ul Royal Rumble în ianuarie anul viitor, deoarece oficialii plănuiesc să mai aibă cel puțin un meci între el și Reigns. Cesaro, ar putea fi doar oponentul potrivit pe care Brock să-l învingă înainte de rematch-ul cu ”Tribal Cheif” la WrestleMania 38.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages