Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Superstar WWE era pe cale să se alăture stable-ului The Judgment Day la RAW-ul de seara trecută

Seara trecută la RAW, aproape că a avut loc heel turn-ul pe care toată lumea îl știa iminent. Damian Priest s-a înfruntat cu Rey Mysterio, iar înainte de meci Priest și Finn Balor au garantat că Dominik Mysterio se va alătura chiar la acest show stable-ului The Judgment Day.

Dominik a fost ”ținut la respect” în timpul meciului, iar Rey a fost învins de Priest cu ajutorul lui Balor. După meci, a existat un atac cu scaune asupra lui Rey-Rey, așa cum au făcut cu Edge acum câteva săptămâni. Pentru a-și salva tatăl, Dominik a fost de acord să se alăture The Judgment Day, dar Priest a spus că ”nu merge așa” și fiul lui Mr.6-1-9 a fost atacat.

Se pare că turn-ul lui Dominik va avea loc foarte curând, dar oficialii au vrut să prelungească lucrurile cel puțin încă o săptămână sau două.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages