WWEWWE PPV

Superstar WWE eliminat mai devreme din meciul Royal Rumble datorită unei greșeli

În timpul meciului Royal Rumble din acest an, a existat un moment nepotrivit care a dus la o eliminare mai rapidă decât trebuia. Mulți dintre voi probabil că v-ați dat deja seama că aterizarea lui Kofi Kingston pe baricadă nu trebuia să-l elimine din Rumble.

Pentru cei care nu știu despre ce este vorba, Kingston a fost eliminat din ring de Kevin Owens, dar Kofi a sărit pe baricadă pentru a evita eliminarea, așa cum, de asemenea, era și planul.

Bryan Alvarez, a confirmat pe Twitter că, Kofi Kingston ar fi trebuit să revină în meci, deoarece urma să lucreze cu Big E mai târziu. Datorită faptului că atunci când Kofi a sărit pe baricadă nu s-a sincronizat corect și a atins podeaua cu ambele picioare în mod legit, arbitrii au făcut ceea ce trebuiau să facă considerând că a fost o greșeală și l-au informat pe Kofi Kingston că a fost eliminat.

Puteți vedea nefericitul moment în clipul de mai jos, unde se observă, de asemenea, că arbitrul îi spune lui Kingston că a ieșit din meci:

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !