Sustineti InRing.Ro
WWE

Superstar WWE de top spune că John Cena ”nu va mai reveni niciodată în companie”

John Cena este, fără îndoială, una dintre cele mai mari vedete din istoria WWE. Cu toate acestea, el nu mai are un program full-time și apare rar la WWE TV. De asemenea, un superstar de top al companiei a făcut afirmații importante despre Cena în timpul unui Live Event recent.

Liderul Cenation a sărbătorit recent 20 de ani de la debutul său în WWE. Acesta a avut loc în 2002 la SmackDown, iar fanii încă își amintesc replica memorabilă ”Ruthless Aggression” pe care John i-a dat-o lui Kurt Angle. Deși a fost un wrestler extrem de polarizat în timpul perioadei sale full-time, absența lui Cena i-a făcut cu siguranță pe fani să-i simtă lipsa și să realizeze cât de important este.

Oficialii au distribuit recent pe contul oficial de Instagram un videoclip de la un Live Event. În videoclip se poate vedea cum, campionul Undisputed WWE Universal, Roman Reigns, a observat un fan la marginea ring-ului care purta echipamentul lui John Cena. ”Tribal Cheif”, nu și-a ieșit din gimmick, s-a uitat la fan și a afirmat: ”L-am zdrobit. Nu se va mai întoarce niciodată.” Reigns și-a continuat apoi intrarea, în timp ce fanii prezenți la show îl aclamau.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages