Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAWWWE SmackDown

Superstar WWE de top indică, că va schimba brand-ul

Se pare că Bobby Lashley, ar putea schimba brand-ul în urma Draft-ului WWE din acest an. Totul va începe în această seară la SmackDown și va continua luni la RAW.

Lashley, a pierdut titlul WWE după ce membrul The New Day Big E, a făcut cash-in la începutul lunii trecute. La Pay-Per-View-ul WWE Extreme Rules, duminica trecută a avut loc un meci de tipul Six-Man Tag Team între AJ Styles, Omos & Bobby vs. The New Day. Membrii The New Day au câștigat acel meci.

La RAW-ul din această săptămână, Big E, și-a păstrat centura WWE în urma unui rematch de tipul Steel Cage contra lui Bobby Lashley. Având în vedere logica lui Vince McMahon, care face planurile ”pe ultima sută de metrii”, înaintea Draft-ului, un superstar de top pierde la WWE TV pentru a fi mutat în alt brand.

Acum, Lashley, indică prin intermediul unui Tweet că va fi mutat din brand-ul roșu în cel albastru:

Deși probabil Bobby Lashley, va schimba brand-ul, acest lucru nu va avea impact asupra planurilor oficialilor pentru un feud major. Cu toate acestea, mutarea fostului campion WWE în SmackDown nu a fost cofirmată. În plus, nu se știe dacă Cedric Alexander și Shelton Benjamin îl vor urma în brand-ul albastru având în vedere că The Hurt Business s-a reunit luni seară la RAW.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages