Sustineti InRing.Ro
WWEWWE Main EventWWE NXT 2.0

Superstar WWE ar trebui să primească în curând un gimmick nou

Karrion Kross, Scarlett, Iyo Sky și Dakota Kai nu sunt singurele nume din NXT care vor primi push în Main Roster. PWInsider raportează că se discută ca T-Bar (aka Donovan Dijak, aka Dominik Dijakovic în NXT) să primească un nou gimmick. Raportul precizează că numele său a tot fost menționat în ultima vreme.

Se pare că T-Bar s-a descurcat atât de bine pe parcursul meciului său de la înregistrarea show-ului Main Event din Madison Square Garden, încât fanii au început să aibă scandări pentru el. Presupunem că acest lucru a fost observat de Paul ”Triple H” Levesque, un mare susținător al lui T-Bar în NXT.

Vince McMahon practic renunțase la ”personajul” T-Bar atunci când s-a sfârșit storyline-ul Retribution anul trecut, însă acum i se va acorda o nouă șansă de a le arăta fanilor ce poate face săptămânal. De asemenea, într-un tweet recent, T-Bar a transmis următorul mesaj: ”Simt ceva, o prezență pe care nu am mai simțit-o de când…”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages