Sustineti InRing.Ro
WWE

Superstar WWE a plâns după un meci împotriva lui Rey Mysterio

Ricochet, a dezvăluit că a plâns după ce a avut un meci cu legenda WWE Rey Mysterio la un show Lucha Underground în 2016. Ricochet, a lucrat cu Mysterio, idolul său, de mai multe ori înainte de a veni în WWE.

Recent, în timpul podcast-ului ”With Authority”, Ricochet, a spus că a fost copleșit de emoție după ce a luptat cu Rey Rey. După meci, fostul campion World Heavyweight i-a spus lui Ricochet să rămână în ring pentru a se încărca cu energia fanilor. Ricochet, a mers apoi în backstage și i-a mulțumit lui Mysterio pentru sfat, după care a început să plângă.

„La sfârșitul meciului nostru, încercam să găsesc micul vestiar al lui Rey Mysterio. L-am găsit, m-am dus acolo și am încercat să-i spun doar ”mulțumesc mult pentru acest meci. Înseamnă mult pentru mine. Evident, ai fost inspirația mea deplină, ai fost cineva pe care îl căutam atât de mult timp. Așadar, mulțumesc”. Încercam să vorbesc cu el și să-i spun toate aceste lucruri. El stătea atent, mai multă lume era în jur iar eu am început să plâng. Nici măcar nu mai puteam vorbi.”

De asemenea, Ricochet, a declarat că meciul cu Mysterio este unul dintre primele sale 3 meciuri favorite din cariera lui în Pro Wrestling.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages