Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Superstar din WWE are în plan să își schimbe numele și look-ul

Dominik Mysterio își va face debutul în ring la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din această duminică noapte, dar el deja plănuiește să își schimbe numele și look-ul în curând.

Se pare că Rey Mysterio, i-a spus fiului său să-și păstreze numele de familie, însă au conceput împreună un nou echipament care include și o mască pentru gimmick-ul Prince Mysterio.

WrestlingNews.co raporta în 2018 că Rey Rey a obținut drepturi asupra numelui Prince Mysterio încă de pe vremea când Dominik se pregătea la școala Lance Storm din Calgary, Canada.

În timpul unui interviu pentru ESPN, Mysterio a spus următoarele pe baza acestui subiect:

„Am vorbit cu fiul meu despre acest aspect. Cu siguranță trebuie să continue dinastia Mysterio. Cred că vom crea un storyline bun pentru ca fanii să înțeleagă istoria bogată din spatele Lucha Libre și a măștilor”.

Dominik spune că a dorit întotdeauna să poarte mască pentru a menține tradiția, dar, deoarece fanii i-au văzut deja chipul la WWE TV, consideră că masca va trebui introdusă într-un mod diferit, astfel încât oamenii să înțeleagă de ce o poartă.

După cum bine știm, Dominik va avea primul său meci în WWE la evenimentul SummerSlam din acest an, împotriva lui Seth Rollins într-un meci de tipul Street Fight.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages