WWEWWE SmackDown

Superstar din WWE ar putea reveni oricând în acțiune

Se pare că Rey Mysterio este pe cale să revină din nou în ring. Dave Meltzer a raportat în cel mai recent episod al Wrestling Observer Newsletter faptul că „Mysterio ar trebui să se întoarcă în orice moment”.

Mysterio afirmase într-un interviu anterior că, în timp ce ruptura parțială a tricepsului său s-a vindecat mai greu decât se aștepta, el este apt aproximativ 99%. Astfel, este aproape să revină în ring.

Luna trecută s-a raportat faptul că, oficialii se așteaptă ca fostul campion WWE să primească undă verde la timp pentru Pay-Per-View-ul Hell in a Cell. Evenimentul are loc duminica aceasta.

Accidentarea lui Rey Mysterio s-a produs în timpul meciului de la WWE Payback în august, alături de fiul său Dominik, unde i-au învins pe Seth Rollins și Murphy.

Rey Rey, nu a trebuit să fie operat pentru a se recupera în urma accidentării, care, dacă ar fi fost mai gravă, l-ar fi ținut departe de acțiune timp de câteva luni.

WWE continuă storyline-ul dintre familia Mysterio, Rollins și Murphy, deoarece toți cei implicați au fost mutați în SmackDown.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !