WWEWWE RAW

Superstar din WWE ar fi cerut rezilierea contractului

Mas Lucha relatează că superstarul WWE Gran Metalik, a cerut rezilierea contractului său. S-a menționat că Metalik, vrea să plece datorită faptului că nu este folosit. Toate aceste lucruri vin din surse apropiate de Gran Metalik.

Tânărul de 33 de ani din Guadalajara, Mexic a lucrat anterior sub numele de Mascara Dorada în CMLL. De asemenea, a activat și în New Japan Pro Wrestling înainte de a semna cu WWE în anul 2016 ca parte a diviziei cruiserweight.

În 2018, Metalik a fost adăugat în stable-ul Lucha House Party, dar oficialii nu l-au susținut niciodată pe deplin și în cea mai mare parte era pus să piardă împotriva altor talente.

Nu se știe dacă compania lui Vince McMahon îi va accepta lui Gran Metalik cererea de reziliere a contractului. În acest an, WWE a concediat mai multe superstaruri pe motivul reducerilor bugetare, în ciuda faptului că au existat profituri record iar compania caută să aducă noi talente care au fost antrenate în primul rând la Performance Center. Actualul acord al lui Metalik cu WWE este valabil până în anul 2023.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !