WWEWWE RAW

Superstar din WWE a suferit din nou o intervenție chirurgicală la genunchi

Din păcate, venim cu o veste nu tocmai bună referitoare la Jinder Mahal. El se află din nou în afara ring-ului. Fostul campion WWE a anunțat în cursul zilei de astăzi pe contul său oficial de Instagram că a suferit o altă interveție chirurgicală la genunchi. Respectiva operație a fost efectuată la Andrews Sports Medicine & Ortopedic Center din Birmingham, Alabama.

În urma postării lui, nu se știe cât timp va fi absent sau cât de grave au fost problemele genunchiului care a trebuit operat.

Mahal a postat următoarea fotografie având această descriere:

„Din păcate, a trebuit să apelez din nou la cuțit pentru a rezolva problemele cu genunchiul. Intervenția chirurgicală a fost neașteptată, dar voi reveni din nou mai puternic ca niciodată”.

Mahal tocmai revenise în ring la RAW-ul din data de 27 aprilie, unde l-a învins pe Akira Tozawa într-un singles match. El nu a mai avut meci de pe 22 mai.

Înainte de această revenire, Jinder a ieșit din acțiune încă din luna iunie a anului trecut. Atunci, el a suferit o accidentare la genunchi care l-a obligat să suporte o intervenție chirurgicală și a fost absent timp de câteva luni.

Îi dorim lui Jinder Mahal o recuperare ușoară și rapidă!

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !