WWEWWE RAW

Superstar din WWE a semnat un contract pe mai mulți ani cu compania

După mai multe săptămâni de negocieri, MVP a anunțat faptul că a semnat un contract pe mai mulți ani cu WWE. MVP a revenit în companie în luna ianuarie a acestui an pe parcursul meciului Men’s Royal Rumble, apoi a fost prezent la RAW-ul de după Pay-Per-View.

La vremea respectivă, s-a crezut că a revenit doar pentru câteva show-uri, dar a primit un rol în backstage. Acum MVP nu mai lucrează în backstage, însă după cum putem vedea într-o postare pe contul său oficial de Instagram, el va rămâne în calitate de performer ocazional cel puțin încă câtiva ani de acum încolo.

MVP este inițiatorul stable-ului The Hurt Business alături de Bobby Lashley și Shelton Benjamin. La un moment dat, existau planuri ca aceștia să readucă Nation of Domination, însă acele planuri au fost anulate.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !