Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Superstar din WWE a fost scos de la înregistrările săptămânale

Se pare că încă un Superstar din WWE a ales să rămână acasă datorită problemelor legate de coronavirus. După Roman Reigns, acum Dave Meltzer a raportat pentru Wrestling Observer Newsletter că Sami Zayn a ales să nu participe la înregistrările SmackDown-ului de săptămâna trecută, de aceea nu a apărut în cadrul show-ului alături de Cesaro și Sinsuke Nakamura.

Meltzer a menționat că Zayn a fost programat inițial să participe la show, dar a optat să nu meargă. Oficialii le-au spus tuturor wrestlerilor că nu trebuie să participe la show-uri în perioada pandemiei dacă nu doresc asta.

Nu există nici o informație cu privire la cine a optat să nu participe la show-uri, dar trebuie să remarcăm faptul că WWE a lucrat cu un roster restrâns în timpul show-urilor înregistrate la Performance Center. La RAW-ul din această săptămână am putut vedea cum câtiva wrestleri au luptat de două ori în aceeași seară.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages