WWEWWE SmackDown

Superstar din SmackDown a fost scos din acțiune datorită unei accidentări

Campionul Intercontinental Shinsuke Nakamura, nu a mai lucrat într-un meci de aproape o lună, motivul datorându-se unei accidentări. Ultimul meci individual al lui Nakamura a fost împotriva lui Damien Priest la Pay-Per-View-ul WWE Survivor Series de anul trecut iar apoi a lucrat într-unul Tag Team pe 10 decembrie la SmackDown.

Shinsuke, trebuia să-și apere titlul Intercontinental împotriva lui Sami Zayn în cadrul PPV-ului WWE Day 1 la începutul acestui luni și, în ciuda faptului că oficialii promovau meciul, acesta a fost retras în ziua evenimentului, fără nicio explicație.

În timpul unui interviu cu Ryan Satin de la Out of Character, Rick Boogs, a spus că în prezent Nakamura nu este apt din punct de vedere medical datorită unei accidentări la mână.

„Am lucrat doar câteva meciuri împreună iar el a suferit o accidentare la mână care îl ține departe de ring pentru aproape două luni, se pare. Așa că aștept cu nerăbdare să primească undă verde pentru a putea să întindem puțin coarda.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !