Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Superstar din RAW scos de la WWE TV?

Având în cele întâmplate la sfârșitul RAW-ului din această săptămână, se pare că un superstar de top nu va mai fi văzut la WWE TV pentru o vreme. Main Event-ul show-ului de seara trecută, a fost un meci între Edge și Dominik Mysterio. ”The Rated-R Superstar” a dus meciul la bun-sfârșit, în ciuda rugăminților lui Rey Mysterio ca acesta să renunțe făcute la începutul episodului.

Spre finalul meciului, Rey a venit în ring pentru a-l implora pe Edge să nu execute ”Spear-ul” pe fiul său. The Judgment Day și-a făcut apariția și au trecut la atac, iar Hall of Famer-ul a primit mai multe lovituri cu scaunul în picior de la Dominik, fiind executat și cu un ”Coup de Grace” de către Finn Balor. Apoi, Jimmy Smith’s a spus că piciorul lui Edge ar putea fi rupt.

Angle-ul a părut ca fiind o modalitate de a-l scoate pe Edge de la WWE TV, deoarece acest tip de atacuri sunt de obicei făcute atunci când cineva își ia timp liber. Edge nu are un program full-time, așa că ar putea avea concediu câteva săptămâni sau luni și apoi va reula storyline-ul când se întoarce. Dacă Hall of Famer-ul ia într-adevăr o pauză, atunci nu se știe cine îl va ajuta pe Rey în feud-ul cu The Judgment Day.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages